Translate

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Εκδηλώσεις συλλόγου 2011-12








 







Σήμερα 27-11-2011 τα παιδιά του συλλόγου διοργάνωσαν  την πρώτη εκδρομή εκτός Λευκάδας όπου στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.
Επισκεφτήκαμε το μουσείο του Βρέλη με τα κέρινα ομιόματα στα Ιωαννινα  και στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το σπήλαιο στο Πέραμα Ιωαννινων όπου το διασχίσαμε ολόκληρο σε45 λεπτά της ώρας περίπου . Μια εμπειρία πρωτόγνωρη για του χωριανούς μας αλλά συνάμα τον θαυμασμό για το ανέβασμα των 163 σκαλοπατιών για την έξοδο από το σπήλαιο από τους ποιο ηλικιωμένους πάνω από 65 χρόνων που συμμετείχαν στην εκδρομή .Μετά το πέρας της επίσκεψης του σπηλαίου φύγαμε για το γνωστό σε όλους Μέτσοβο όπου γευματίσαμε όλοι μαζί σε ταβέρνα με τοπικά υπέροχα φαγητά .Στη συνέχεια είχαμε ελεύθερο χρόνο όπου ο καθ’ ένας έκανε τα ψώνια του και στη συνέχεια αργά το απόγευμα ξεκίνησε η επιστροφή στη Λευκάδα και  φυσικά στο χωριό .Αξιοσημείωτο είναι ότι  και στις δυο  διαδρομές μέσα  στο λεωφορείο τα παιδιά του χωριού είχαν μεγάλο κέφι και σε όλη την διαδρομή έλεγαν ανέκδοτα και πειράγματα ,με κεντρικό χωρατατζή  των πιο πολλών ανέκδοτων τον Ψηλό(Κατωπόδη Γιάννη) Κτηνίατρο.    Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οδηγό μας τον Γιώργο το Σακά από τον Πόρο.    




    
Φωτορεπορταζ Lakis





   

                                      













                                       Το Αστέρι η Ξεναγός μας μέσα στο Σπήλαιο η Στεφανία





















































































επόμενο φωτορεπορταζ


















 

    10-03-2012 Εκδρομή στην Ορεινή Ναυπακτία 

Μεγάλη συμμετοχή είχε η εκδρομή που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Χαραδιατίκων Άγιος Δημήτριος στην Ορεινή Ναυπακτία.

          


          









Δευτέρα του Πάσχα 16-4-12 Εσπερινός της Αγάπης Στον Άγιο Δημήτριο Χαραδιατίκων Γράβας


Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο πατέρας Δημήτριος Εφημέριος των Χαραδιατικων Λειτούργησε στον Ιερό  Ναό Αγίου Δημητρίου Γράβας τον εσπερινό της Αγάπης  με την παρουσία πιστών.
Επίσης ο εκπολιτιστικός Σύλλογος Χαραδιατίκων έκανε  την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που είχε ξεκινήσει την μεγάλη εβδομάδα για την ενίσχυση του Συλλόγου.  Ο πρώτος τυχερός αριθμός είναι το Νο 090  κερδίζει μια τηλεόραση πλάσμα και ο δεύτερος τυχερός αριθμόςείναι το Νο 193 κερδίζει ένα ποδήλατο

Οι κατέχοντες  τους τυχερού λαχνούς να απευθυνθούν στο  Σύλλογο για την παραλαβή των δώρων







 Ακολουθεί φωτορεπορτάζ






                                                       Οι τυχεροί λαχνοί




                                                        Το σακούλι με τους λαχνούς






                                            Διαδρομή Χαραδιάτικα Άγιος Δημήτριος
                  



Χαραδιώτικα Νέα



Χαραδιάτικα από ψηλά



Ο σύλλογος φούλαρε τις μηχανές του .Στις 5 Φεβρουαρίου πήρε απόφαση για την δημιουργία Τράπεζας Αίματος για να βοηθήσουν τους χωριανούς τους σε περίπτωση πού το έχουν ανάγκη.

                                                                      1 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ& ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΩΝ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
΄΄ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’
Σήμερα 5 Φεβρουάριου 2012 το Δ.Σ. του συλλόγου ΄΄ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’ Χαραδιατίκων Λευκάδος μετά από διαλογική συζήτηση πήρε την εξής απόφαση.
Λαμβάνοντας υπ’ οψιν το αρθρο3 παραγραφος13 του καταστατικού του αποφάσισε ομόφωνα στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος για τα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειες τους ,αλλά και όλους τους κατοίκους του Χωριού.
Όρισε  ως εκπροσώπους για την αιμοδοσία τα κάτωθι μέλη.
1)      Κατωπόδη Κωνσταντίνο Τηλ. 6948517107
2)      Μήτσουρα Σπυριδώνα     Τηλ. 6976077543
Με εκτίμηση,
 Το Δ.Σ.
Πρόεδρος                                       Γραμματέας
Κατωπόδη Κωνσταντίνο             Μήτσουρα Σπυριδώνα    
                                                                        2

ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΩΝ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
΄΄ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του και όλους τους ενδιαφερομένους πολίτες, ότι θα προβεί σε συγκέντρωση και προσφορά ρουχισμού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδας.

Η συγκέντρωση θα γίνει κατά τις 2 προσεχείς Κυριακές 25/3 και 1/4/2012 στην έδρα του συλλόγου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Χαραδιατίκων και ώρα 15:00.

Καλούνται όσοι επιθυμούν και έχουν ρουχισμό που δεν χρειάζονται να μας τον φέρουν στο παραπάνω σημείο τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Βασική προϋπόθεση ο ρουχισμός να είναι καθαρός και σε καλή κατάσταση.



Από το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου